Op zoek naar een baan of stage in de accountancy?

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BAAN OF STAGE MET VOLOP ONTWIKKELKANSEN, BIJ EEN ACCOUNTANTSKANTOOR IN GRONINGEN DAT ZIJN VLEUGELS UITSLAAT NAAR DE REST VAN HET LAND?

HZG en Eshuis gaan per 1 januari 2022 samen verder

 

Krachtenbundeling met Eshuis Accountants en Adviseurs

Zoals je in een vorig blog kunt lezen, is HZG Accountants & Adviseurs per 1 januari 2022 samengegaan met Eshuis Accountants en Adviseurs. Dat hebben we gedaan omdat we mooie voordelen zien. Door de krachtenbundeling  kunnen we onze (nieuwe) medewerkers meer kansen bieden op persoonlijke ontwikkeling, bedienen we een breder gebied van de markt en kunnen we grotere opdrachten aan.

We groeien van 25 naar 200 medewerkers en naast de publieke sector zijn we actief in zeer verschillende branches.

Dat zorgt voor een grote diversiteit in het werk. Je werkt niet alleen met auditors samen, maar met veel andere collega’s en disciplines. Daardoor krijg je de kans om je werkveld te verbreden en zo kun je bijvoorbeeld de opleiding tot IT-auditor volgen.

Er gaat niets boven Groningen. Maar onder Groningen zijn er ook interessante regio’s.

Onze thuishaven is en blijft Groningen. Ben jij verknocht aan deze regio? Dan kun je aan de slag met organisaties die hier hun roots hebben. Wil je je horizon verbreden naar Oost- of Midden-Nederland? Dan kun je (ook) vanuit andere locaties en in andere regio’s aan de slag!

Wij geloven in jouw talenten en kwaliteiten

Net als bij HZG altijd het geval is, gelooft ook Eshuis in de kracht en kwaliteit van mensen. We werken vanuit verbinding, met elkaar, met klanten en met partners. We geloven sterk in de talenten van medewerkers. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen, met hulp van de Eshuis Academie. Dat dit soms met vallen en opstaan gaat, snappen we. Je kunt alleen maar je grenzen verleggen als je niet bang bent om ze te op te zoeken.

We vragen van jou een open, nieuwsgierige houding. Naar collega’s, naar klanten, naar de branches waarvoor wij werken en naar de omgeving eromheen. Omgekeerd zijn wij nieuwsgierig naar jou, naar je persoonlijkheid, je passie, je ideeën en je ambities.

Vanuit de klik maken we impact

Tot slot: naast professional ben je vooral ook jezelf. Mensen – ja, zelfs accountants – zijn niet inwisselbaar. We omarmen jouw kleurrijkheid, je diversiteit en de frisse blik die je met je meebrengt. Met jou gaan we op zoek naar de klanten die bij jou passen, en omgekeerd. Die klik is cruciaal om elkaar verder te brengen en samen impact te maken. Tegelijkertijd zoeken we samen met jou naar de manier van werken die het best past bij jouw privé situatie en die jou helpt om fit, scherp en gemotiveerd te blijven!

BEHOEFTE AAN INFORMATIE?
GRAAG EEN AFSPRAAK PLANNEN?