Mensen maken de organisatie

Persoonlijke kwaliteit Voor de publieke sector

Wie zijn we?

Wij zijn HZG Accountants & Adviseurs. We werken voor organisaties met een maatschappelijk doel. Zij verwachten van ons dat we mensen, processen en cijfers begrijpen én met elkaar in verband brengen. En uiteraard dat we verantwoordingen controleren en analyseren én vervolgens glasheldere resultaten en werkbare oplossingen brengen.

De mensen maken de organisatie

Voor het vervullen van de uiteenlopende behoeftes van onze opdrachtgevers is expertise nodig, maar ook oprechte betrokkenheid. Elke professional van HZG biedt dit beide, vakkundig en vol overtuiging. Zó zijn we de snelst groeiende accountants- en adviesorganisatie voor de publieke sector geworden. Een organisatie met uiteraard de passende specialismes.

Persoonlijke Kwaliteit

Op basis van onze diverse en uitgebreide ervaring adviseren we overheden en organisaties in het onderwijs, in zorg & welzijn en de culturele sector. Adviezen die we kunnen laten volgen door gerichte training op maat. Bij alles wat we doen – controle, advies en training – geeft persoonlijke kwaliteit de doorslag. Persoonlijke kwaliteit vormt het hart van onze aanpak.

Drs. Erik Vriesen RA

Directeur

Drs. Sietse Hofsteenge RA

Directeur

DRS. ELLEN ZEEMAN RA MGA

Directeur

OPEN SOLLICITATIE

BEHOEFTE AAN INFORMATIE?
GRAAG EEN AFSPRAAK PLANNEN?